Over in p&o enZo


INp&o enZo wordt gerund door Teun van Zoggel,

HR (interim-)professional en MfN-registermediator


Na het afronden van mijn studie personeelsmanagement ben ik in diverse HR-functies werkzaam geweest: personeelsadviseur, hoofd personeel & organisatie en als HR manager, tevens lid van een aantal managementteams. Vanuit deze functies ben ik bekend met vrijwel alle aspecten van het HR werkveld en heb ik als leidinggevende teams met HR-professionals aangestuurd.

Om mijn blik te verbreden en te verscherpen heb ik in de periode 2010 tot 2012 de opleiding Executive Master of Management & Organisation gevolgd en afgerond bij TIAS Business University (onderdeel Tilburg University).

Vanaf 2019 is mediation aan mijn portfolio toegevoegd en ben ik geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Mediatorsfederatie Nederland. Ik heb mij gespecialiseerd als arbeidsmediator en heb een door de Vereniging Arbeidsmediators Nederland (VAN) erkende specialisatieopleiding gevolgd.
Voor arbeids- en zakelijke mediations heb ik Pamoja-mediation opgericht. Voor meer informatie over Pamoja-mediation kun je terecht op www.pamoja-mediation.nl


Mijn professionele overtuiging:

Medewerkers zijn het belangrijkste kapitaal van iedere organisatie: medewerkers zijn immers in hun kennis en competenties enig en uniek; moeilijk te vervangen of te kopiëren en vormen daardoor het duurzaam verschil ten opzichte van andere vergelijkbare organisaties of concurrenten.

Aan HRM de uitdaging het onderscheidend vermogen te versterken in de vorm van de aansluiting zoeken bij de organisatiestrategie en het vertalen van unieke competenties en capaciteiten in meerwaarde voor organisatie en medewerkers.

Daar haal ik dan ook mijn meeste plezier uit: vanuit een bedrijfskundige invalshoek samen met de ondernemer en het management meedenken in de ontwikkeling van de organisatiestrategie en deze vervolgens vertalen naar een passende HR strategie. Op basis van mijn nuchtere, ‘hands on’ mentaliteit werk ik deze strategie uit in praktisch toepasbare HR-instrumenten. Ik ben succesvol in het samen met collega’s en het HR-team ontwikkelen en bouwen van een organisatie waarin medewerkers betrokken, enthousiast en vakbekwaam werkelijk het duurzaam verschil vormen.

Dit alles kan op adviesbasis zijn en ik ben beschikbaar als interim-HR professional en Mediator.